View Full Version : Danasnji utisak
Ovde napisati utisak dana ;)
Moj utisak - pijana PikaPoka od 3 case bambusa :D
imala sam nocne more zbog odlaska kod doktora, al ipak sam danas otisla i od ponedeljka me cekaju 3 inekcije :S bilo je i boljih dana
ja lst 3 dni mam zlie sny... Uz sa bojim aj ist spat :D
ja by som ich nemala da som neska nemusela ist doktorovi :S ale nesk abudem spikat ako beba :D
PikaPoka
03.04.2008, 23:42
ivam maaaaaars :D
ajm gona kil ju
moj neskajsi utisak
mmm....
plomba... definitivne plomba..
aj koka kola... secko za kokakolu.. vlasne sinalko kolu aj to vyachnutu ale nebitno :D
aj chlebika s margarinom aj kecapom :D
dark_warrior_prince
04.04.2008, 01:19
moj utisak>??
bus co sa rozpaduje pod tebov, fuci zo sade , deravi, aj premoka, smrdi na potuchlinu......
a najlepsi utisak nedelje moj je
KAD SAM MALO RASPALIO ROSTILJ PA ZAPALIO SUPU,
PA UGASIO ALI JEDVA SA VODOM IZ BUNARA
mne je neska skroooz happy den :D som ekstremne stastna :D
danashnji utisak je ceo dan :D
ja svietim radostou neska, mam happy stuff na mp3 atd atd :D
mne je smoooor, aj ma niekeri ludia nerviraju lebo bzvz komplikuju veci....
to akoze ta ja jedujem ? :D :mafia:
aj neskajsi utisak je neskajsi dem :D secko je tak super :) sa pojdem na cervenom dzipe voooozat aj co ja viem co :D
dopuna utisku - GALIJA DISKOGRAFIJA, pa potom NET kery tu istu diskografiju taha 140kb na sec, aj atd :D :D :) NEVIEM AKO SECKO MOZE BYT TAKTO :))
PikaPoka
06.04.2008, 22:27
neskajsi utisak: novy nivein sampon aj balzam.. odusevnena som, uz dve hodiny od ako som sa zmyla si neprestavam hladet vlasy aj pipkat ich akie sa krasne.. (to troska nich co mam)
admin wrote:
to akoze ta ja jedujem ? :D :mafia:
to akoze no :P ale zezam sa... to ludia co sa realne somnou rozpravaju a ni ti co sa virtuelne :D
celkovy utisak...gde si bio -nigde, st asi radio-nista... kcela som sa barem ucit ale aj to prepadlo...
tie frcke co ty volas vlasma ?
ja som mav super deeem :) som sa aj vooooozav, aj videv par special ludi aj co ja viem co... Superishka dem... A MAM AJ SUPER MUZIKUUUUUUUUUUUUUUU
girl in love
09.04.2008, 14:57
yeeeeeee ja som neska velmo happy...dostali zme obr..co zme sa maluvali za knizku..a som celi tizdem bola worried ako vipadnem ale neska zme uz koonecne dostali a som pekne vipadla tak je teraz secko supeeer..
aku knizku???
mne je taky..relaxed dem...opusta ma toto lenivo slniecko :)
girl in love
09.04.2008, 15:13
aaa..vonku je naozaj super..lem nak tak aj ostane..pa nemame tablom ale knizku..
a co potom s tou knizkou robite? ako vizera ta knizka? co v nej pise?
girl in love
09.04.2008, 15:22
ako album lem sa v nje obrazke na papieri..a4 je format..aj cak kazdi si ju berie domov..za kazdiho sa ona spravi...neviem hadam ma skontas
kontam.... a pise o kazdom aj volaco? super je idea, aj tak by sa casom nedalo zinst do skole od pretrpanosti tablonami.... dobre by bolo nak aj gymnazia zacne volaco takvo, lebo neviem uz de strepu nase tohtorocnie tablony a ni est eseckich generacii kerie pridu...ale ok :)
girl in love
09.04.2008, 15:28
pa tak je..a mislim v gim sa tie tabloni bar vilozia..a u nas v zakladnej sa lem trepu do kabinetov a to sa uz neda de ani polozit.uz sa aj kabineti krc..tak mi zme ze budeme mat knizku..a kazdi si ju vezne domov..ni budu lem obrazke..aj pozadinu si davas aku kces..aj zme sa maluvali ako zme kceli..aj tak.
e to je eeeextraaaaaaaa!!!! aj my by sme mohli volaco takvo spravit, ale je asi pozde... asi to nahame na nasledovnie generacie...ale to maluvania ako kces, to sme aj my zoparti kceli, ale v gymn ti je to viac tak, ze \"kedy budes mat priliku za taky obrazok\" takze.... toto sme mohli prehodit do druhej teme, ale hajde... kedze je toto off topic a ja som moderator, tak tu zastaneme, a pokracujeme v hlavnej teme :)
girl in love
09.04.2008, 15:57
pa vies na nas vela vraveli kao ako mozte ni mat tablom.a za mna je to hlupo..lebo aj tak lem bude zbierat prach v kabinete..neviem nema veze..a mohli zme prehodit..ale nema veze uz teraz..
cely dem som sa njakala s puskicami az do teras...tusim ze mi uz nefunguje ani edna bunka v hlave... gadny utisak nahava filozofia aj komplikuvanie otazke
dolar :thumbdown: bili slnko ti tvoje ako si ho spustiv ... Dolar je 50 din !!!!
:perfect: :dancing: :thumbup: :ok: :thumbup: :thumbup:
najlepsi dem v mojom zivote...prave mi hlasili ze som prijata na faks bez prijmacich
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
PikaPoka
17.04.2008, 20:29
bravo, bravo aj este raz bravo :D je ze som ti to uz vravela ale :P toto zasluuzuje kazdu pochvalu... mne je neska volaky dem bezveznji.. celi dem zhladuvam kelko je strednych skol in da serbia, pa kelko je narkomanov, pa kelko toto, pa kelko.. bljak...
a potom zbadam ze mam tipa narkomana, pa ze som alkoholicarka, pa ze to a potom ze to... ljudnjica ... totalni ^
ja sa triezvim ... Som neska vracav v 4 turach po 5,6 vracani v kazdej... Edom cas asi nebudem pit...
neskajsi dem...opustencija... cely vikend som sama doma takze...mmmmmm...a est esom pod utiskom od vcera , takze... :D
Utisak ? Knizka na stole, ceruzka popri... Neska vecer zacina jebada...
PikaPoka
19.04.2008, 17:44
neskajsi utisak.. narkotici
strava muzika v palysliste aj extra nalada :perfect: :silly:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
PikaPoka
20.04.2008, 23:10
dzenan... doduse vom obeljeziv aj vcerajsi aj prevcerajsi dem, ale neska bov ^
PikaPoka
24.04.2008, 17:57
injekcia... blah...
girl in love
24.04.2008, 19:14
moja zdochnuta rybicka v akvarijume.... :(
ZLOZIV KOLOK Z ANATOMIJI s 8 :) :) B) B) :cheer: :cheer: :laugh: :laugh: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
PikaPoka
24.04.2008, 21:44
bravooooooooooooooooo
utisak dana - rano 06h, ja s kolegom (nikolicom) sedime na volakom jugu este naveky zmazany ako stoke, hladime izlazak sunca aj sa tripujeme ako chory a ludia popri nas idu do robote :D :D :D
ako vcera/neska bolo super, mam nadej ze aj neska/zajtra bude tak :) (znaci bolo do yaaaaayaaaaa)
aj sme mi dvaja zmazali flasi votki (Smirnoooof) aj este bohvieco ponalievali do seba :D :D
ak takto sa nastavia veci tak sa mi tato dvadsiatka aj zapaci este :D
vypadla mi plomba zo zuba a nerobi zubar :(
pravdepodobne celi zub poje do ... kim zacnu robit a ja ostanem krezuba :(
PikaPoka
11.05.2008, 00:59
cibula z makedonii... proste ju obozavam, nekcem si najst frajera, mat dobrie znamke, nekcem byt pekne, kcem mat tu cibulu stale!!! v kazdom moemente zivota svojho.... este mio lem nacim riesit ako ju budem stale nabavuvat...
makedonska cibula aj lav juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
PikaPoki hybeli lem bajusi aj pljunuti Hitler...
najludejsi dem v tomto roku! extra provod so spoluziakami aj triednou-a nak neprepustim, aj Zeljkom a Dankou :D
PikaPoka
16.05.2008, 21:32
slovo t'at'... nize je genijalno ale je totalni ^^^ aj ziiizat' :D
seminarna z filozofii.....blah :S
PikaPoka
21.05.2008, 17:47
jedla som normalnu chovu...
bem zivot aj virusu aj seckymu ako je ^ jest volaco normalno...
citala hlupu knizku skrz zajtrajsiho maturskiho :S :S
girl in love
28.05.2008, 14:37
hmm fizicar mi zakljuciv 4orku....aaa nemohla som verit popri 3 aj 3 vom mne da 4..a zato teraz prejdem vyborne..aj neska sa uz triedne radi..co znamena koniec skoleeeeee :)))))
tploooo, a nato secko ani sa riadne tusuvat nemoz lebo nam nerobi tus kabina... :angry: ni ze ni uz eno 300 raz ju opravali... inac som vejmo happy lebo ostavam tu cez vikend jeeej :yay: :yay: :yay:
PikaPoka
31.05.2008, 13:01
navikavania na cevrenie mrkvickastie vlasi... ^^^
girl in love
31.05.2008, 14:01
jeeee neska matura......:)ledva cakam...
Beta House
31.05.2008, 15:13
Mozete da zamislite ovu situaciju: ja sedim ispod vrbe, kucici mawi trckaraju oko mene,na mobilnom pesma od Crvene Jabuke "Ti znas", ruza pored mene a ja placem kao kisa...smrc
kupila karty za vlak na more :D
PikaPoka
08.06.2008, 10:26
kedze sa neska nist nestalo este, napisem vcerajsi :D
zaljubila som sa do vysokiho vysokiho chlapca...
PikaPoka
27.06.2008, 13:34
Mama kera kce dom ako z reeklame za deterdzent...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
novy look forumu!!! bravooooo :D
PikaPoka
28.06.2008, 19:51
mindjuske s ovcickami... teraz som lem skontala akie sa bjudifl, aj ked som ich pred par dnami kupila... a stym cinom aj odustala od odvikavania... pffffff
sedim doma cela smorena, nikde sa mi nejde, v hlave oziva slovko "petrovec"
home alone!!!
vseobecne forum nam je zadnie casi prazni praznucky... :sad: :thumbdown:
de ste vsetci? ? ? :huh:
hello? :huh:
na prazdninach sme :)))))
a danasnji utisak.... super utiske od vcerajsiho koncertu divljih jagodov aaledva cakam vinst :)
najnovsia vest
vraj sa panduri idu ucit vozit rolere/rosule skrz chitrejsiho prebijania cez guzvu (neviem presne za co sa rozhodli, voditelj vravi rosule a tem vozi rolere al ok) :D :D :D
koma!!! da ste ich lem videli ako im to ide, teraz bolo na tv-u :lol: :lol: :D :lol: :lol:
ide sa vecer na EXIIIT :D
Beta House
11.07.2008, 21:37
Pa ewo planiram da zavrsim moju pricu... A onda ...party time!!! sta je owo...prazno...:(
cokolada s jogurtom a jahodamy :D
PikaPoka
16.07.2008, 19:36
Nova profajl song na spejse.. gad dejmit ako som odusevnena s nou
Beta House
25.07.2008, 13:19
House zurka v Silbasi... You are all invited!!! extra
Beta House
26.07.2008, 15:03
e a neska Kulpin fest... Lude Krawe... :) Dreams come true
PikaPoka
02.08.2008, 18:56
then you call me a bitch... pesnicka foundations...
videla de nam nas drahy, spinavi Dunajcok vyviera, tj. de sa spajaju 3 rieke tvoriac Dunaj. Da lem viete aky je tu cistucky
popizditis skrz papirologii za sk! seckim daju vizu (lebo sa studenti) na pov roka lem mne daju na 2 mesiace..ale ok, nije velky problem, ale caka ma este kopec papierikov a papierov vybavit, uplatiti, poslat... :cursing: joj ludia , mna toto zabija
girl in love
01.09.2008, 15:06
hmm velmo pekni utisak..prvi dem v novej skole..aj to ni bohvie akej..ale prave nasej gimnaziji...velmo bolo pekne..pekne zme boli uvitani..super mam triedniho,...ma velmo happy
girl in love
02.09.2008, 15:13
kopcok..
aaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaa! a ty to nazivas dobrim tiednym?????? (vlastne ok, este nevies aky je) chuda moje, budes preklinat este tem dem ked si to povedala, ver mi! ale je to fajn!
girl in love
03.09.2008, 16:04
a aki je..?ok ja som to tak vravela..nepoznam ho este..a vizera na prvi pohlad ok clovek..kto bov tebe triedni?
neskajsi najsilnejsi utisak....
izba cela rozturena, volade v strede velky kufer keri nemoz zatvorit, secko spremno....este lem pohnut...
odoh ludia... c ya za zopar mesiacov :cool:
facebook - ZARAZAAAAA :D :D :D
girl in love
11.11.2008, 23:09
aa in love..aj to maximalne..
jan.francisty
12.11.2008, 09:17
danasnji utisak ?pa smor u skoli.. :)
girl in love
12.11.2008, 19:12
aaaa feel goood...mam novi friz :) aj pramene.. bas som zwata
jan.francisty
12.11.2008, 21:32
budeme zajtra vidiet ako sa norika ostrihala a potom dame aj utisak dana :D
girl in love
12.11.2008, 22:35
zajtra v skole :D
jan.francisty
14.11.2008, 21:26
danasnji utisak... ? pa neska skrooz ok dobra zezancija na kruzku ale zajtra bas nebude...
jan.francisty
16.11.2008, 12:05
juce oook provod. a danas moram uciti a mi se neceeeeee :sad:
girl in love
16.11.2008, 15:19
Pijana nora posle case vina..i malo zestine..danas boli glava..i ceo dan mi se spava
strasne fensi bus, v kerom mi stara njanja zacala nadavat ze som si navodno nekcela zastat, cize uvolnit mesto druhej njanji, (a bov ich plny bus) aj ked som sa ja spitala ze ci si kce sadnut, aj sme sa dohovorili ze stavam, no ale ta prva njanja to chvala bohu nepocula tak misela kenjat.... tak mi zacala hundrat, aj ked som ja uz stala....:rolleyes:
jan.francisty
17.11.2008, 14:22
resetanje u skolii :mafia::scared:
jan.francisty
18.11.2008, 21:57
aaaa danas ook provod u Ns-u :)
girl in love
18.11.2008, 22:12
ok? co Janko? co sa tratis..smor v tom muzeji jbt..potom smrzavania.mama moja..tebe to bolo ok?svaka ti cast..edine sme sa boli najest..(ak to tak volakto vola :D) v MC-donalde..
jan.francisty
18.11.2008, 22:21
a mne bolo ok vezezali sme sa neska aj to bolo to nebola nam zima... :)
jan.francisty
19.11.2008, 18:41
los danasjni utisak... tuzan forum kad niko ne dolazi..... sta je ovo ?? :sad:
jan.francisty
19.11.2008, 22:35
aaaaa preokreeet konacno je malo proziveo :) :) :)
lem 30min v skole a aj to o nicom :D a teras sa vychadza (btw tu je disko stredou ???)
girl in love
20.11.2008, 15:29
danas kontrolni iz geografije a nora naravno nije imala pojma sta treba da se radi :D
jan.francisty
21.11.2008, 15:56
smoooor jer pada kisa :sad: :sad:
girl in love
21.11.2008, 19:27
aa ide danas konacno kod decka..jer ne mogu da izlazim..pada kisa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.