View Full Version : Napisite neku komicnu laz o osobi iznad vas
vymyslite volaku vymyslenu hlupost u vezi osobe nad vami...tj napiste bilo co, lem vazno nak je to laz a nak je cim smiesnejsie ;)
so...go ahead...nasledovny ma vymysliet volaco komicno o mne :D hit me! :)
Beta House
03.09.2008, 23:57
popcorn je prosli vikend pocela da kokodace po ulicama Backog Petrovca zamisljajuci da je kokoska... E i da... Kasnije je i sirila ruke posto je pre toga rekla da kokoske lete vise od sokola i da brze masu krilima nego kolibri... :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: svaka cast :)
beta house je obecala, da kako bi popcornu dokzala da kokoske ne lete,otici ce u kokosarnik obucena kao klovn polepljena sa perijem i trcati oko njih, izmedju njih i sa njima sve dok bude imala snage, ili dok jedna od njih ne poleti - tj dok se popcornina torija ne potvrdi ili ne ponisti :P
Beta House
13.09.2008, 21:12
posto se popcorn naljutila na mene (naravno bila sam u pravu), odlucila je da ovaj put nadmasi samu sebe... Otisla je do petrovaradinske tvrdjave, skinula se stala na klupu (onu pored sata) i glasno kokodakala i vikala "ja sam kokosta i ponosim se time"...
a posto se to Beti svidelo, pridruzila joj se i zajedno sa popcorn ponosno vikala "mi smo kokoske" i da bude uverljivije, skakutala je okolo i bacala perije od prethodno "osklbanej" kokoske :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.