PDA

View Full Version : Najromanticnije noci sa voljenom osobom provedene

Beta House
04.05.2008, 20:17
Sve u svemu da li postoji romantican sastanak u vasem zivotu koji vas tera da ga dugo pamtite?Podelite to sa ostalima...(ako to ipak niste doziveli,dajte nam ideju kako bi smo mi to mogli doziveti) :kiss:

Beta House
04.05.2008, 20:22
Sve u svemu i nisam imala toliko romanticnih dogadjaja u mom zivotu...Meni je najromanticnije bilo(iako nema romantike)sedeci na klupi,tj.lezeci,sa osobom koju sam volela...Zapravo jos uvek volim! A iznad nas nebo puno zvezdica,kreketanje zaba:) i nasi socni poljupci...E bese to lepa noc u aprilu...

popcorn
05.05.2008, 17:21
najromantickejsi vecer...no...neviem vydvojit taky bas naj naj, lebo ich bolo dost takych super..taky skroz sweet vecer mi bov napr, setnja po petrovaradinskej tvrdjave ...casto sa tam chodime setat, uzivat u pogledu aj naveky mi je tam strasne sweet...este ked zastanes pri tych hodinach do kuta tej ohrade skade sa vidi bas cely ns, feels like Titanic :blush:

Beta House
11.05.2008, 16:20
That is so sweet... Like a Titanic:) Ja som bad luck:( I am gona cry;(

Beta House
26.07.2008, 15:15
Konacno sam i ja romanticno vece dozivela... prvo smo sedeli na haubi od kola:( i ne bas toliko romanticno...ali kad je pocela kisa rekao mi je da udjem u kola a ja sam ga uhvatila za ruku i poceli smo da trcimo po svezem letnjem pljusku ... na kraju smo se srusili u neko poljsko cvece i ljubili sve dok kisa nije prestala... ja to nikad necu zaboraviti...predivno

popcorn
23.08.2008, 20:45
sedklai v noci na plazi a viberali hviezdicku kera sa bude volat 8.maj :)))