View Full Version : Hladame moderatorov !
Hladame moderatorov za nase forumi kerie ich este nemaju :)
Uslovi:
- odrziavat svoju cast forumu zivim (tj pisat z casu na cas volaco)
- odrziava svoju cast forumu u skladu sa pravilima (toto vieme co znamena :) )
Aplikacie tuto alebo na PM :)
no...ja som (barem by som mala byt) este stale moderator casti Caffe general, a ked sprobujem urobit volaco co by moderator mal, tak mi to nedovoli.... WHY?
uhm..... ako nedovoli...please post more info
no, napr, oznacim ze by som "move" alebo "delete" volakeri post alebo temu a ono mi vihodi bieli ekran s natpisom error, ze to je ni moznvo vykonat a nak kontaktujem administratora a obavestim ho ze s ato stalo, a ked to liknem tak otvori admonou outlook...
presnejsi:
Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
pravdepodobne chybu volakerie fajli...kedze ja mam pristup lem do admin panelu a ni na server budeme misiet dockat aby to ivan riesiv...
details, give me more detail ??
probuj next stuff:
- logout/login
- delete cookies
- delete cache
- druhy browser
p.s. martine nevytahuj sa, pass za ftp som ti dav :D
ako spravim delete cookies a cache?
to ti zavisi od browsera... ak mas ie7 tak ides na tools-->delete browsing history (asi tak volaco), u slucaju ze mas firefox ides na tools-->clear private data a ak mas operu tools-->delete private data
ni nego pred kazdou otazkou ti zvecim rang o 1, pa preverujem
sprobuj ma ukinut ako moderatora pa postavit ponovo....co ja viem...a druhim moderatorom nerobi problemi?
ivane ani ja to nemozem a za teba neviem...volaco je gadne zje...
ooooooooo I like this new look! mozem konecne aj funguvat ako moderator :D feels gooog! thank you! :D
este lem nak troska ponapravam volakerie veci aj secko bude ok
a preco som stratila svoj moderator status? :(
naozaj ta zaujima preco? no poviem ti preco... mesiac tu stala ****java na celom forume a nikto z moderaaaaatorov mi ani lem nenapisav PM takze som o tom nevedev a zbadav som lem ked sme mali prezentaciu novej skolskej web strane co bas nebolo dobre. dalej, nikto z vas troch tu ****javu nevitierav, ale som sa ja ako magarec pativ tych par stovak postov vitierat cely tyzden. u principu to sa hlavnie dovody... dufam ze si spokojna s odpovedou. puno pozdrava...
jan.francisty
09.11.2008, 21:28
"nema ovde cile mile"
Tu sa misi robit volaco lebo ninto nist este ked mas prisnych adminitratorov kery dbaju aby na forume bolo sekco ok tak sa misi robit
a ja som uz vravev kazdy dem budem tu aj viacraz ako raz pridem na server budem pisat temi novie odpovedat na otazke a pod.
nak je taky forum aky by sme secia kceli aby bol...
Ej ver ze ninto cile mile :D
...a vidim ze mas moje 'masterpiece' ako signature :D
No vravev som Martinovi nak ti to preporuci lebo som videv ze behas s CoB duksom..
jan.francisty
10.11.2008, 22:08
ahaa. pa to aj pocuvam death metal
jan.francisty
10.11.2008, 22:09
ale si ho dobre spraviv
a tieto posty hor sa ni spam? mudri moderatori?!?!?!
a chlapec francistov, nak ti pravdu poviem som tu od zaciatku rozvijania forumu, takze mi napametuja co aj ako sa ma robit....viem to velmo dobre...a prosim pekne, oblast kerej som ja bola moderator ma najviac temov aj bola naveki aktivna a odrziavana...!!!!
a martin....ok, nemisis az tak prsinat, popri faksu nestiham stale viset na nete aj co ja viem, a ako moderator si si to nepozrev driov tej prezentacii? a ocigledno ze za tem mesiac si ani ty tu nebov...ale hajde....lem my sme vina, ked ti je tyak lahsie... a uz kontam ze mi ten moderator status ani nenacim popri takomto....
no, nekcem sa vadit.. prajem vam nadalej dobru zabavu!
jan.francisty
11.11.2008, 15:33
ok ok nekcem sa ni ja vadit. ale tem post pov spam co pisav tem z amerikyhluposte...
kokica vid takto...
pod 1. nenerviraj sa telko...
pod 2. uznavam ze si tu od zaciatku forumu aj mas najviac postov, aj ti za to dviham klobuk aj svaka cast ze si telko pisala. Lenze uloha moderatora je ni z casu na cas prist na forum, odpovedat na volakerie aj otvarat novie temy, nego je uloha moderatora tu byt kazdy den a dbat na spam atd.
pod 3. ja som administrator a ni moderator. uloha administratora je technicky odrziavat sajt tj umoznit jeho funguvanie. aj v pripade ze sa zjavia technicke problemy moderatori by mali ohlasit volakerimu z adminov aby to pozreli. tento forum na pociatku nefunguvav najlepsie a to vies aj sama, potom som sa ja zezav s nim dost dlho kym som ho osposobiv. priznavam ze som ani ja nebov tem mesiac na forume aj to skrz toho ze som chodievav zo skole o 19h tj. vecer a tedy som nemav ani lem na plane ist na mojugjk lebo mam sajty za kerie som plateny a aj tie som tedy ledva stihav.
pod 4 ospravedlnujem sa ak som ta na volakery sposob urazil
jan.francisty
11.11.2008, 15:49
evo aj ja sa ti prepacujem ak som ta ja uraziv ked neviem ani za co. ale aj to sa videlo ze si byvala tu vela ze mas najviac postov. ale ja som nikoho neuraziv ja lem robiv svoju roboru co mi martin prikazav lebo mi vom dav tochto moderatora...
ok ok oki....neurazili ste ma, secko je ok.... lem mam uz potom pripomienku na novych moderatorov, ze ich ulohou je aj merkuvat aby sa neodvocilo z teme, co sam francisty urobil a v tom pokracuvav... takze ak kces aby si tu mav navzaj dobrich a funkcnych moderatorov, sakncie davaj aj za takvo...
ok, nebudem sa vam staret viac, s pravom si to urobil, ale ono... ak nekces nak sa ludia urazia, tak aj ty maj trocha jemnejsi pristup ked ich odj....as...
pozz
jan.francisty
11.11.2008, 17:18
a de som ja odbciv z teme aj pokracuvav ? povez mi nak sa opravim lebo neviem de by som to urobiv
Aj ty si odbocila z teme, corn a nikto sa nebuni...
takze..ako co Martin vravi - dakujem na porozumeni.
girl in love
11.11.2008, 22:16
hmm aj ja kcem bit moderatorka..
a ja kcem novy komp... ak kces byt moderatorka misi chodit do gymnazii
girl in love
11.11.2008, 22:30
a de chodim ozaj.. :D :D janko mi je spoluziak..
girl in love
11.11.2008, 22:40
aa kto nekce novy..lem toto ti je janko bezania z teme..
girl in love
11.11.2008, 22:41
to secko nacim pisat na off topic
ty si kao v gym potom... ok budeme vidiet, lebo kelko sa mne zda bude lem edom moderator z tichto 3 co som piatok dav takze bude verovatno mesta...
girl in love
11.11.2008, 22:58
ni kao nego naozaj..okey..
Jeeej...budeme mat new moderatora :D
girl in love
11.11.2008, 23:10
ale to lem mozno..zbadame co sa tu porobi :)
Pa nacim aj zensky moderator, aby nepisali lem o cs 1.6 :D
girl in love
11.11.2008, 23:14
:D ale aj ja hram nema sta :D co moz..zaraza
girl in love
11.11.2008, 23:22
cak?aj ja vravim :D
jan.francisty
12.11.2008, 09:15
hehe offtopic !
Evo aj mna tu konecne ale nemam moderatora tak nist! Stastlivo
ty si mav svoju sansu ale si za tyzdem nenapisav ani A takze teraz nemas pravo sa bunit.
ahaa mam. Bas si ho ono napraviv ok je. "bas po mom ukusu" :thumbup:
napr toto je off topic... a to co som ja pisala, ma veze s moderatorstvom....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.