View Full Version : Kam dalej?
Ono len tak ... neobavezno ... :)
- Chcete ist po GJK dalej do skoly?
- Kam?
- Cim by ste chceli byt?
Nemisia sa zodpovedat secke otazky ak nechcete ;)
chcem ist dalej do skole, asize na sk ..... najpravdepodobnejsie sprobujem stomatologiu... to by bolo velmo super si zakoncit a ni lem zapisat :)
... a ak neuspie stomatologia, presla by aj psychologia alebo volaco este tretie de by som nemisela primace skladat :D
kcem byt velka velka velka a popri tom aj architekta, nije vazno ako, ani de, lem nak som architekta :D :D nemisim ani studuvat ani ist nigde, lem kcem byt architekta :P :P
PikaPoka
07.04.2008, 16:45
Istotne ze kceme... :)
Medicinu... :) dost ambiciozno ale dufam ze uspiem :D
opa..pekne...keri smer? tu ci na sk?
PikaPoka
08.04.2008, 16:12
najpravdepodobnejsie here, na sk necem ist, mozno, ale VELKVO mozno do sloveniji(to zavisi od vela vela faktorov) a smer cemo da vidimo :D pravdepodobne volaco spate s hirurgiou... :) a inac ja som kokica kcela arhitekturu skor :)
navzaaaj? apreco si odustala? ja s ana nu mozno dostanem aj bez prijmackov :D
@Seci - Okolo medicine - trenutne na Medicinskom Fakultetu v NS-e tak postoja next smeri:
- Zuba (Stomatologija)
- Opsta medicina
- Farma (farmacija :) )
- Nega (Zdravstvena nega, tj med sestre)
Opsta meda v best pripade trva 6 rokov+specializacia (od 2 do 4 roke). Specializaciou sa dostavaju tie \"strucnie\" nazvy typa chirurg, ortoped atd atd :)
Takze nasa andrejka kce studovat medu, a specijalizovat chirurgiu ;)
no a ja kcem studuvat gradjevinu a specializuvat architekturu :P :D :D :D
popcorn wrote:
no a ja kcem studuvat gradjevinu a specializuvat architekturu :P :D :D :D
popcorn, ked architekt, tak na SK odporucam viac fakultu architektury ako gradjevinu so smerom architekture.
;)
verim, ale na architekture sa umeleckie prijmace (kerie sice uz presli) a ja neviem kreslit az tak aby som nadmasila telku konkurenciu a aby som zvladla telko kresleni ena fakse, to by ma kocilo... a takto budem most byt aj inzinier gradjevine aj architekta (budem mat 4 roke gradjevine a 6 rokov architekture, sice lem dva roke cistu ale ok) takze som ti ja to dve muve jednim udarcem a nemisim ani prijmace skladat (nadam sa) :) :) :)
aaaa da ... pa ok :) inac mam volaky pocit ze na gradjevine prednasa aj tipek od nas ... bp alebo ns ...
oooooooo, skveleeee :D
no, ja uz mozem povedat ze je 100% ze idem na spominanu stavebnu, totiz-prijata som uz :D :D :dancing: :dancing: :perfect: :perfect:
girl in love
17.04.2008, 22:40
aaaaaaaaaaaaa super...seci zme happy za teba :)
ako super, teraz mozes ukazat seckim chudakom co zapisuju skoly u nas - LOOOOOSERS aj sa im smiat ze pripravaju primace...
supeer popcorn :clap: :clap: :clap:
dakujeeeeeeeem :dancing: :dancing: :dancing: (prezlaty mi je temto smajli)
takze...bratislava, here i come :D
a ni sa loosers lem ty co tu skladaju ale aj ty co tam skladaju-seci co skladaju :D :D
a zezam sa pravdaze :) ni sa looseri ale im nebola hlava na meste ked vyberali faks de sa misi skladat prijmaca :)
pa ono... Ja som nesov na fax na kerom ninto primace lebo moja buducnost nema kompromisa (tj ak kcem volaco tak to kcem :D )
pa ono...pravdu nak poviem mne sa posrecilo ze na mojom faxe bola taka moznost.....skoda ze seci nemaju takvo stastia (aj ze neboli streberi celu gymnaziu)...ale ono...ja neskladam aj mne je to ceeeelkom dost :D
aj to je pravda :) uglavnom za zakoncenia samiho faxu je vecinou popri robote nacim aj velka doza stastia :D
hej, kermit! prednasa tu tipek zo srbiji a dokonca mi je aj rodak :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.