PDA

View Full Version : Prvi utisak

popcorn
04.04.2008, 17:52
da li je presudan?
sta prvo primetite? sta na vas ostavlja najlepsi utisak? st aje bitno a sta nebitno na prvom susretu?

Anca
09.04.2008, 17:41
dost je vazny prvi utisak podla mna, ale moze sa lahko stat, ze urobime pri nom chybu ked ocenujeme osobu, takze bez ohladu na to ci na nas volakto urobiv \'wow\' dojem, alebo aj opacne \'od tohto cloveka lem dalej\', nacim to secko BRAT S REZERVOU, lebo ak ste sklonny pripisuvat osobam (uz ci pri prvom stretnuti alebo aj pozdejsie) vlastnoste kerie v skutocnosti nemaju, moze vas realnost klepnut po hlave aj to tak, ze sa vam lem zmraci.Je, ze to moze byt aj dobre ak si z toho veznete ponaucenia, ale moze to byt aj zle ak sa vam konstantne stava, ze \"vidite lem to najlepsie v ludach\" a pritom zachadzate do ekstremov.Zato by najlepsie bolo pouzit viac mozog ako emocie a to asi pri kazdom stretnuti, nak neprichadza do neprijemnosti a sklamaniam pozdejsie.

najvacsi dojem na mna nahava asi ponasania osobe (ak sa pozdravi volakomu - de si brate, je*em ti mamu, tak dakujem pekne to je nist ni za mna) - vobec sposob na aky rozprava - ci lupa dve na tri, alebo vie aj volaco normalno povedat, isto mi je vazno aj ci osoba nahava v celku dojem, ze je zaujimava a podnecuje ma na to aby som o tej osobe rozmyslala bar na kratky cas a posle ustanovila, ze by som sa mozno mohla intenzivnejsie zacat interesuvat za osobu, pripadne sprobuvat volaco ak to uz ta druha osoba nespravi.
Netvrdim, ze je fyzicky vzhlad TOTALNE ni dolezity, ale ak osoba splna to tam hor uvedenvo, z fyzickyho vzhladu staci aj pekny usmev, alebo volaka malickost. Co sa este vzhladu tyka, nisom edna z tych co sa napalia na volakoho ak vidim, ze maju okolo hrla retiazku za 7000 alebo ked maju drahvo oblecenia (nesudim tie kerie sa, vravim za seba teraz)....
hope, ze sa da pochopit co som napisala :)

kermit
09.04.2008, 18:41
:) pochopili sme... ma je to ok co pises B)

popcorn
09.04.2008, 19:18
skroz sa zhodujem so seckim, a najme s tym rozpravanim... ja by som dodala, ze je prijemne ked sa aj ta osoba zaujima o teba, co neznamena ze sa mam citit ako na kvize, ale cisto nak nedrzim monolog.... aj povedzme uz na rozlucky ak da najavo ze mu bolo prijemne tak ma ++++, ale aj ak mu nebolo, nije chyba v nom, to je uz potom vo mne, ale posle o tom nebudem rozmyslat v tom smere ako da to bolo celkom prijemny end :) izgled je relativny...
no, a to co si naveky prvo vsimnem je usmev a oci :)

girl in love
10.11.2008, 22:20
aj ja si prvo vsimnem..oci..usmev..

jan.francisty
10.11.2008, 22:26
E vidis chlpaci nekukaju bas na tie veci volakery chlapci kukaju druhie veci :rolleyes:
ale mne je ani na diovci nije zkladni vzhlad ale aka je ona vo vnutry...

girl in love
10.11.2008, 22:29
pa dobre..mne je tem usmev aj oci..naozaj prvo co kuknem..ale nepadam tak lahko na chlapca..normalne ze aj ja kukam..ako sa ponasa..aka je osoba..aj tak jeho vlastnoste..