PDA

View Full Version : Favorite Movies

admin
03.04.2008, 21:41
Name \'em :D

Lord Of the Rings -> Trilogy
Star Wars -> original movies
Matrix -> trilogy

Newer ones:
Jumper

PikaPoka
03.04.2008, 23:20
hm.. hm.. hm... povedzme tieto:
new york waiting
aj love actually..

dark_warrior_prince
04.04.2008, 01:08
MA BRE TERMINATORI !!!!!!!

YOU HAVE BEEN TERMINATED MARTIN!!

fillmy?
aha
no taktoka......
i am legend
secke 4 rambo
secke terminatory
secke die hard
aj secke filmy s leslie nilsenom

PARTY
rakija se pije sljiva
i klipaca ladnog piva
tu se roka do svanuca
tu je brate luda kuca !!!!!!!!!

admin
04.04.2008, 11:20
i am legend je naozaj dobri film :)

dark_warrior_prince
04.04.2008, 21:44
ma normalne ze je super film

bre de si videv lepsi????

mozno si ale ked raspalimo rostilj NEMA VISE!!!!!

Beta House
18.05.2008, 13:02
Ma extraaa film: American Pie-Naked mile(5) and American Pie-BETA HOUSE(6)

Mirayah
21.05.2008, 22:46
The Lord Of The Rings, Troy, The Gladiator, Spartan, 300, Pirates Of Caribbean, Never Ending Story, Sweeney Todd, Memoirs Of Geisha, Sleeping Hollow, The Illusionist, Van Helsing, Reign Of Fire, The Queen Of The Damned, The House Of Flying Daggers, House Of Wax, Nightmare On Elm Street, 1804, Are You Afraid Of The Dark?, Saw, Hostel, Grudge, Bloody Marry, Cube, Alien vs. Predator, The Underworld, The Chronicles of Riddick, Star Wars, Minority Report, I'm A Legend, The Jumper, Harry Potter IV, Peter Pan, The Simpsons Movie, Ice Age, Road Trip, The Girl Next Door, Hot Chick, Freaky Friday, Little Black Book, Home Alone, Out Cold, 40 Year Old Virgin, The Lover, A Cinderella Story, How To Lose A Guy In 10 Days, Kate & Leopold, In Her Shoes, Mr. & Mrs. Smith, XXX, The Fast And Furious...

asi tie :D

ale naj naj sa 'A Cinderella Story' aj 'The Chronicles of Riddick' (Chad Michael Murray aj Vin Diesel, mmmm)

:D rofl

jan.francisty
07.11.2008, 17:49
Jesto veeeelmo veeeela dobrych filmov ale School Of Rock je film bas ono... :thumbup:

girl in love
11.11.2008, 22:28
ja som neska hladela step up..aa velmo pekni film..a tek glumac aki je pekny..ale extra je aj film good luck chuk..(hra v nom jessica alba prepekna glumica :))