PDA

View Full Version : Latina

admin
03.04.2008, 21:32
Interesuje ma ci vam latinarka dovoluje mat tem papier na kerom sa secke nastavke ako za pady tak za casy... Ak ste ho nevideli tak ho zakvacim (to som ja robiv este v 2 triede, a pomohlo to fakt dost )

PikaPoka
03.04.2008, 23:36
nope.. na hodinach vise manje, ale na kontroljnjich nevr... a bas ani na chodine nekce ked mame pomocke.. ale lem ty to zakvac...

admin
04.04.2008, 11:28
Evo toto je asi newest vydania http://www.mojagjk.com/images/fbfiles/files/najnovsia_latina.doc

Mima
04.04.2008, 12:15
nedovoli nam nist takvo :( aj ked by sa zislo, ale u nej to nejde.....

popcorn
04.04.2008, 15:56
pa normalno ked robi strogocu od seba...eeeeej, admin, nije toto viac dobra stara Secerka, nemaju tieto deturience to stastia.... :bye:

admin
04.04.2008, 22:23
asi im je :wallbash: ale nam bolo :ok:

abOo
07.04.2008, 23:14
a je sedi...:(
hadam ni ze vam to dovolila mat na kontrolnej aj pisomnej??? EEEEE nam je..................ma.......ma strasnvo...:(

popcorn
08.04.2008, 09:59
ma ninto co nam nedovolila :) najiskrenejsie mi vas je luto popri tejto...viem ako je mne na francaizs, tak si mozem zamysliet ako je vam tam...:(

dark_warrior_prince
09.04.2008, 16:35
jaaaaaaaaj pa aj ja bi boojkotuvav

da vi upoznate moju triedu tak bi sa profesorka zludila od kricania alebo aj dala otkaz

ja bi to protestuvav ved u nas sa vadia s profesorami samo tako

u nas (v ELEKTRO) sa ziaci hlavni
ponekeri profesori aj pocuvaju ked mi nariadime volaco

mam aj snimke ak sa kcete presvedcit

ale hlavne skola bi mala bit zatvor za profesorov a ziaci SECURITY

admin
09.04.2008, 20:28
dark_warrior_prince wrote:
jaaaaaaaaj pa aj ja bi boojkotuvav

da vi upoznate moju triedu tak bi sa profesorka zludila od kricania alebo aj dala otkaz

ja bi to protestuvav ved u nas sa vadia s profesorami samo tako

u nas (v ELEKTRO) sa ziaci hlavni
ponekeri profesori aj pocuvaju ked mi nariadime volaco

mam aj snimke ak sa kcete presvedcit

ale hlavne skola bi mala bit zatvor za profesorov a ziaci SECURITY

veciu kokotinu aj hlupotinu som nepocuv nepamtim. Skola by malo byt mesto de sa da volaco naucit a ni mesto de edna strana bude torturovat druhu. A ak ak volakto ma torturisat volakoho tak sa to ni luzery z druhej strane katedre kedy nemaju pojma do nicoho, ani zivota ani predmetu ale osoba kera zakoncila vec co prednasa. Mne da volaky klinjo napuvany aj plny seba povie a je este v strednej a ja mam fax tak by som ho oterav u mp3 samo tako... To je asi aj system vina ze taky ako vy v elektro vobec opstavaju v skole. A ako ste sa spravali v strednej tak asi bude aj na robote... Mam nadej ze sa pozamestnavate u privatnikov nak vidite ako to ide :D

popcorn
10.04.2008, 16:39
:worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

svaka cast admine :) mas karmu odomna :)

abOo
10.04.2008, 17:10
jao boze evo nam ho zas warrior napada...:) svaka cast warrior...hadam ty organizujes secok ten bojkot v skole? Alebo seci organizuju bojkot na teba?:)

PikaPoka
10.05.2008, 14:01
latinarka nak.. ach ach ach... !@##%$$#%@^%$^%@!#$!$&
hlavnvo je ze.. mame vremena...